CRÒNICA DE VINARÒS: LA MILLORA DE LES COMUNICACIONS JA ÉS REALITAT

CRÒNICA DE VINARÒS: LA MILLORA DE LES COMUNICACIONS JA ÉS REALITAT

377

La Crònica de Vinaròs del novembre obre amb la notícia de la millora de les comunicacions ferroviàries, Renfe oferirà 154 trens setmanals, un total de 82.000 places a la setmana. També els informe’m de la candidatura de Juan Amat pel PP a les eleccions municipals; coneixerem millor al candidat per Compromís, Jordi Moliner, amb la secció i caricatura de Marc Méndez Viver, i on anirem entrevistant a tots els candidats. També els expliquem l’elecció del cartell del Carnaval 2109, així com ens felicitem perquè el vinarossenc Manuel Vicent Albiol és guardó extraordinari 2018 d’Escola Valenciana. Aquestes notícies i moltes més a la Crònica de Vinaròs. A més a més, Especial Calefacció.