BELLESA I SENSIBILITAT EN LES AQUAREL·LES DE J. ANTONIO ALBIOL, A LA...

BELLESA I SENSIBILITAT EN LES AQUAREL·LES DE J. ANTONIO ALBIOL, A LA SEU D’AMICS DE VINARÒS

386

Ahir 22 de gener es va inaugurar l’exposició d’aquarel·les del vinarossenc J. Antonio Albiol Gui, a la sala d’exposicions de la seu d’Amics de Vinaròs. A les 7 de la tarda, i davant d’un bon grup d’assistents, el president de l’associació, José Luis Pascual, i el soci Alfredo Gómez Acebes van encarregar-se de fer la presentació de la mostra, ressaltant la singularitat i exquisidesa de les obres d’Albiol. Els assistents vam gaudir d’obres inspirades en Puig Roda, de marines i indrets del nostre poble, així com d’aquarel·les d’interiors més íntims, totes plenes d’una gran lluminositat. També plenes de sentiments.
En el seu parlament, J. Antonio Albiol va explicar que la pintura el va salvar d’un fet personal que va viure fa temps, que el seu interés per la pintura potser li vingué del seu mestre del pòsit, Antonio Carbonell, però que és autodidacta, mai va anar a cap escola. En l’últim certament Puig Roda va presentar dues obres. La mostra estarà oberta fins al 23 de febrer.