Comencen els tallers de prevenció dels jocs d’atzar

Comencen els tallers de prevenció dels jocs d’atzar

256
  • La setmana passada la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives va començar a impartir el programa Ludens dirigit als alumnes de 1er de Batxillerat i Formació Professional Bàsica.
La iniciativa és una activitat informativa que pretén aprofundir en l’ús que actualment fan els i les joves dels Jocs d’Atzar en línia i en els possibles problemes derivats de la seua utilització. L’objectiu d’aquest programa és proporcionar informació i sensibilitzar als adolescents sobre el problema de l’addicció al joc, les característiques i els patrons d’ús del joc d’atzar (tradicional i en línia) i la incidència del joc problemàtic i l’addicció al joc, a més de reflexionar, mitjançant debats, sobre l’addicció.
La ludopatia és una malaltia que cada vegada afecta a més persones, però sobretot, és un problema que comença cada vegada a edats més primerenques, per això és de gran importància prevenir l’addicció als jocs d’atzar des dels centres educatius i sensibilitzar sobre aquesta problemàtica als nostres adolescents.