Joaquín Simó ens ha deixat aquesta matinada a l’edat de 86 anys

Joaquín Simó ens ha deixat aquesta matinada a l’edat de 86 anys

375

Joaquín Simó que ens ha deixat aquesta matinada a l’edat de 86 anys. Nascut al 1932 va exercir com a Jutge Comarcal des del 1967 fins al 1983. D’altra banda, també va ser regidor del Partit Popular durant les legislatures del 1987-1991 i del 1991-1995. Al llarg de la seva vida Simó va ser una persona molt involucrada en la vida cultural de municipi sent cofundador de l’Associació Amics de Vinaròs i gran enamorat de la ciutat amb un arxiu fotogràfic amb més de 10.000 fotografies, que sempre va mostrar en les moltes exposicions que va fer a l’Auditori Municipal. Així mateix dintre del seu gran fons d’imatges al 2001 va recopilar les instantànies de tots els alcaldes de Vinaròs del segle XX, que ara es troben exposades al mateix l’Ajuntament. La música també va ser una de les seves grans passions, investigant l’arxiu de Vinaròs amb troballes molt importants com peces inèdites de mossèn Garcia Julbe. Al 2013 va ser reconegut amb el premi de periodisme local «Manuel Foguet». La Corporació Municipal mostra el seu màxim condol a la família, al que ens unim des de Crònica de Vinaròs publicant la caricatura que li va fer Marc Méndez Viver l’any 2016. Adéu Joaquín.