LES REINES DE LES COMPARSES REBEN LES BANDES I INAUGUREN EL CARNESTOLTES...

LES REINES DE LES COMPARSES REBEN LES BANDES I INAUGUREN EL CARNESTOLTES DE VINARÒS

626

L’arribada de Ping Pang Pong, emissari de l’emperador Carnestoltes va obrir els actes del carnestoltes 2019. Ping Pang Pong des de les portes de l’Ajuntament va anunciar l’arribada de l’emperador Carnestoltes. En finalitzar, l’emissari de l’emperador Carnestoltes i el seu seguici es van desplaçar al mercat on es repartien els programes d’actes.
A la tarda, imposició de bandes en el Palau Imperial del Carnestoltes. Primer van pujar a l’escenari les 24 reines infantils per a fer-ho després les 30 reines majors. L’acte el va presentar l’actor vinarossenc Anthony Senén,.
En finalitzar, es va iniciar una cercavila amb les reines i comparseros acompanyats de xaranga pel passeig marítim i carrers de la ciutat.
A dos quarts d’onze s’iniciava el tradicional sopar en honor de les reines, elaborada i servida per l’Associació d’Hostaleria de Vinaròs i amenitzada per l’Orquestra Vendetta.