Ironmans aconsegueix el 3r lloc en la Copa Catalana de Futbol Flag

Ironmans aconsegueix el 3r lloc en la Copa Catalana de Futbol Flag

543

Aquest diumenge 17, els jugadors de la categoria Open del Club Ironmans Vinaròs tenien una cita important, després d’haver-se classificat per a la fase final de la Copa catalana de Futbol Flag. Es van desplaçar a Barcelona per a disputar el semifinal enfront dels actuals campions d’Espanya, Barcelona Pagesos. Partit digne d’una final amb una gran primera part de tots dos equips sense cometre errors i deixant un marcador favorable a Vinaròs 21-20. Però en la represa de la trobada, un intercanvi d’interferències desfavorable a Ironmans va ser aprofitat per Pagesos obtenint una diferència en el marcador que ja seria insalvable per als jugadors de Vinaròs, que el van intentar fins a l’últim minut. El resultat final de 41-29 portava als llangostiners al partit pel 3r i 4t lloc enfront de Barcelona Bufals. Trobada que van resoldre amb solvència llevant-se l’espina del partit anterior i deixant un resultat en el marcador de 46-6 que els donava el tercer lloc definitiu.

En la categoria Sub-15, els jugadors van iniciar els seus primers partits en la lliga catalana de futbol flag amb els resultats
Ironmans Vinarò 20 – 13 Argentona Bocs
Ironmans Vinaròs 26 – 6 Terrassa Reds
Aquestes 2 victòries situen Ironmans S-15 en la tercera posició de la taula general esperant la pròxima jornada que serà molt complicada en enfrontar-se als segons classificats Granollers Fenix i Scorpions de Bigues i Riells quarts classificats.