Totes i Tots Som Vinaròs presenta “REMENDADORA” un espai de rendició de...

Totes i Tots Som Vinaròs presenta “REMENDADORA” un espai de rendició de comptes amb la ciutadania de la seva activitat

906

“Remendadora” neix amb l’objectiu de ser una de les eines a disposició de ciutadanes i ciutadans, per conèixer la tasca portada a terme pel grup municipal en representació a l’Ajuntament i pel conjunt de veïnes i veïns que formen Totes i Tots Som Vinaròs. Aquesta publicació pretén ser una cadena de transmissió i el nom “remendadora” , fa justícia a la voluntat conceptual del projecte de Totes i Tots Som Vinaròs. Tal com la paraula remendar diu; corregir, millorar, reforçar, alguna cosa que està desgastada o dèbil, i això és el que pretenem des de TSV amb l’actual sistema polític, democràtic i social, debilitat i desgastat per l’abús extractiu de la mala política.

Compartint també conceptes com sostenibilitat i eficiència amb l’acció de “remendar”, aquest bateig no deixa de ser un homenatge a les dones de la mar que sempre desapercebudes han treballat per mantenir un dels sectors més importants i tradicionals de Vinaròs, la pesca. En aquest espai que serà “la remendadora” es rendirà comptes sobre l’activitat municipal dels representants públics de Totes i Tots Som Vinaròs, s’informarà sobre projectes en els quals compartim èxit i treball amb els companys de viatge d’aquesta legislatura. A més d’informar sobre l’activitat interna però sempre oberta a la participació de Totes i Tots Som Vinaròs.

La publicació es repartirà pels barris de Vinaròs i també en les taules informatives que instal·le Totes i Tots Som Vinaròs. En aquesta es podrà visualitzar projectes que ha portat a terme el grup municipal en aquesta legislatura i projectes i accions que ha encetat des de l’acció de govern per al futur de Vinaròs.

 

De manera telemàtica es pot consultar al següent enllaç ; https://bit.ly/2SYC53B