Celebració del Trofeu Club Natació Vinaròs de les categories més menudes del...

Celebració del Trofeu Club Natació Vinaròs de les categories més menudes del club

1068

El passat diumenge 24 de març es va celebrar en la piscina Servol el Trofeu Club Natació Vinaròs, un trofeu de caràcter no competitiu en el que participen les categories més menudes del club.
La competició va transcorrer en un ambient molt agradable encara que els nadadors estaven molt nerviosos per ser per a la majoría d’ ells la seua primera competició.
Van nadar: Vega, Patricia, Nayara, Elsa, Alexia, Valeria, Marta, Teresa, Nayara, Ariadna, Abril, Martina, Edu, Manel, Jordi, Mauricio, Adan, Marc, Carlos, Fran, Rafa, Cristian, Gregorio, Lucian, Guillem i Iker. 
Els de primer any van nadar 25m lliures, 25m esquena i 25m braça i els de segon any 50m lliures, 50m esquena i 50m braça.
En acabar, membres de la junta i els representants de l’ ajuntament Guillem Alsina i Marc Albella van fer l’entrega de medalles i xuxes per a tots els participants.
Despres ens vam reunir nadadors, pares i familiars en un dinar de germanor que es va fer a la carpa de l’ Atlantic.
Volem agrair la colaboració de nadadors del nostre club ajudant en la preparació i durant la prova fent de arbrits cronometrant les proves, a Carnes Ros  pel seu obsequi per al sorteig entre tots els nadadors.
Felicitar a tots els nadadors que van demostrar estar en un bon nivell!!!