Trobada morta a Ulldecona la dona de Vinaròs desapareguda al febrer

Trobada morta a Ulldecona la dona de Vinaròs desapareguda al febrer

1278

El cas ja està en dependències judicials al jutjat d’instrucció i violència de gènere número 4 de Vinaròs.

El consistori de Vinaròs farà un minut de silenci a les dotze del migdia. En un comunicat, ha condemnat la mort de la jove, desapareguda des de mitjans de febrer, ha mostrat la seva «màxima repulsa» als fets i ha donat el condol «sincer» als familiars i amics de la víctima.

La noia, de 20 anys, va desaparèixer al febrer. La Guàrdia Civil va detenir aquest divendres la parella de la víctima i a dues persones més, per la seua presumpta implicació en l’assassinat de Nelea S. La investigació d’aquest nou cas de violència masclista s’ha centrat a Ulldecona i a Vinaròs, on s’han fet escorcolls i no es descarten més detencions. Un dels domicilis registrats és el del carrer Molí de la nostra ciutat, on agents de criminalista de la Guàrdia Civil ha dut a terme una minuciosa inspecció que va durar moltes hores.

La principal hipòtesi dels investigadors apunta a la parella de la víctima com a responsable de la desaparició. El cadàver de la noia s’ha localitzat després de la confessió de la parella de la dona. L’operació està sota secret de sumari. Fins a la zona s’hi han desplaçat membres de la Guàrdia Civil de Madrid, especialitzats en criminalística.

Una amiga de la víctima va denunciar la seua desaparició el passat 16 de febrer. El nuvi de la dona assassinada, un jove de nacionalitat moldava, de 22 anys, fou detingut en el domicili dels seus pares a Ulldecona. Segons les primeres investigacions de la Guàrdia Civil, la parella va protagonitzar una forta discussió en una discoteca de Vinaròs el passat 15 de febrer.