La Policia Local ensenya als alumnes del col·legi Divina com utilitzar bé...

La Policia Local ensenya als alumnes del col·legi Divina com utilitzar bé internet

639

La Policia Local de Vinaròs ha impartit durant els últims dies als alumnes de primer i segon d’ESO del col·legi Divina Providència una xerrada sobre seguretat en internet i el bon ús de les xarxes socials. La Policia ha ofert als adolescents pautes i consells per evitar ser víctimes de delictes com el grooming, el cyberbullyng, fraus en compres, etc… A més se’ls ha informat sobre com comportar-se a la xarxa respectant les mateixes normes de conducta i els delictes que es poden cometre si es descarreguen determinats arxius, comparteixen fotos o interactuen amb internautes. L’edil de Governació, Mar Medina, ha agraït “a la Policia Local el treball preventiu que estan realitzant i que estan apropant al col·lectiu de la Policia a la població, un dels objectius prioritaris”.