Es presenta Gamesis 2015 “Viu el teu propi videojoc en Vinalab”

Es presenta Gamesis 2015 “Viu el teu propi videojoc en Vinalab”

1022

Gámesis, la trobada sobre videojocs en Vinalab, consolida la seva aposta per la connexió entre professionals del sector i els joves i estudiants que desitgen conèixer com és, com es treballa i quines oportunitats ofereix un sector tan important i en expansió com és el dels videojocs. L’edició d’aquest any se celebrarà el dia 5 de maig al Centre de Coneixement i Emprendimiento Vinalab, comptant amb la col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló a través del Grau de Disseny i Desenvolupament de Videojocs i de l’Ajuntament de Vinaròs.

Gámesis 2015 permetrà als assistents conèixer el món dels videojocs des de l’interior i des de diferents punts de vista, des del programador a l’emprenedor, passant per àmbits com el disseny d’històries, la narrativa, la gamificació o la música interactiva.

El programa per aquest any 2015, amb 7 ponències i 1 taller pràctic, compta amb la participació de professionals i investigadors del sector com Miguel Chover (Vicedirector del Grau de Disseny i Desenvolupament de Videojocs de la Universitat Jaume I), Diego Díaz (professor i investigador de la Universitat Jaume I), Javier Toledo (emprenedor del projecte Rush VFX), Antonio Soto (professor de Narrativa per a Videojocs en ESAT València), Antonio Iglesias (Gerent en Kraken Empire), Juan Albero (Director de Disseny en We Usi Powerups), Gustavo Aranda (director de la carrera de Programació de Videojocs en ESAT València i desenvolupador indie) i el vinarossenc Óscar Senén (compositor i orquestador). La seva experiència i coneixement del sector permetrà que els participants adquireixin una completa visió sobre què implica el desenvolupament d’un videojoc i com poden dirigir el seu projecte professional cap a aquest sector.

D’acord amb la línia de treball anterior, Gámesis 2015 ha estat de nou concebut com una trobada oberta a tot el públic i gratuït. Perquè, igual que en les edicions passades, joves, estudiants, emprenedors, dissenyadors, il·lustradors, programadors, músics o qualsevol persona amb inquietuds per les noves tecnologies o la informàtica pugui participar i conèixer des de dins el sector dels videojocs fomentant a través del coneixement la creació d’ocupació, l’emprenduria i l’especialització professional.

El proper 5 de maig, Gámesis 2015 serà el punt de trobada entre professionals del sector i els amants dels videojocs. Serà de nou el lloc en el qual el públic interessat compartirà experiències i aprendrà qüestions pràctiques sobre les múltiples disciplines que es conjuguen en el desenvolupament dels videojocs. Els assistents a l’esdeveniment aliens a aquest mòn podran descobrir una indústria viva, vibrant i coneixeran en persona a professionals de primer nivell, que els explicaran les tendències, estratègies i experiències d’èxit en l’àmbit dels videojocs. Entra a la web de Gámesis 2015 (http://gamesis.es) i inscriu-te.