INICIAT EL CAMPIONAT INTERCLUBS D’ESCACS

INICIAT EL CAMPIONAT INTERCLUBS D’ESCACS

849

Dissabte passat 18 d’abril, s’inicià a la seu del club, Bar Classic i al Centre d’Estudis Cetec el campionat Interclubs d’escacs que disputen els diferents equips de la nostra comarca en les seves categories sèniors i infantils. En aquesta primera jornada l’enfrontament en sèniors va correspondre entre el Vinaròs A-Vinaròs B on el primer equip va obtenir una clara victòria, i entre el Benicarló A- Alcalà de Xivert, on els de Benicarló es van portar el triomf d’aquesta primera ronda. Per la seua banda els infantils van enfrontar a Vinaròs C- Vinaròs D i Benicarló B-Benicarló C. En tots dos casos els primers van obtenir clares victòries sobre els segons. En les properes rondes veurem emparellaments interessants que faran mesurar les forces dels equips que opten a la victòria tant en la categoria sènior com en la infantil.
Informar també que el diumenge 19, es va jugar a la seu del club vinarossenc la ronda de promoció a segona divisió del Campionat per Equips de Catalunya, on el Ruy López-A se jugava l’ascens enfront de l’equip de Segona Divisió C.I Masdenverge. Els de el Ruy López ho van intentar però no van poder amb un fort Masdenverge ple de grans jugadors, ex-alumnes, companys i amics del nostre club. Així doncs el novell equip del Ruy-López es mantindrà en Categoria Preferent, amb el convenciment que l’any proper el rodatge del present any els impulse amb més força per obtenir l’ascens de forma directa. Enhorabona al C.I Masdenverge i per descomptat al C.I. Ruy López.