El Casal Jove continua completant la seva intensa agenda de cursos

El Casal Jove continua completant la seva intensa agenda de cursos

849

La regidora de Joventut, Carla Miralles, ha visitat durant el cap de setmana els diferents tallers i activitats que es realitzen en el Casal Jove de la ciutat i que compten amb una elevada participació de joves de la nostra ciutat. Miralles va poder comprovar de primera mà com els 35 alumnes inscrits en el curs de monitor d’oci i temps lliure aprenien al mateix temps que es divertien en un curs que es realitza els dissabtes en horari de matí i tarda. La valoració dels alumnes va ser molt positiva valorant tots ells el positiu de l’experiència i l’aprenentatge. Aprofitant l’ocasió es van comentar des de la regidoria la possibilitat de realitzar les pràctiques del curs a l’escola d’estiu L’Illa o bé en altres programes que organitza l’Ajuntament.

També dos representants de AFANIAD, Laura i Sara, van donar a conèixer la seva entitat i el treball que desenvolupen. Des de’AFANIAD es va informar sobre els tallers i activitats d’oci que s’organitzen des de setembre fins al mes de juny a més de l’escola d’estiu que organitzen des de l’associació i on també podran realitzar les seves pràctiques els alumnes del Casal Jove.

Miralles finalitzava recordant que “a més d’aquest curs de monitor d’oci i temps lliure en aquest moment s’estan desenvolupant altres cursos com el de cambrer de sala que compta amb 37 matriculacions i el taller de coreografies que compta amb 13 inscrits”.

L’edil finalitzava ressaltat que “gràcies al treball de tot l’equip humà de la regidoria de Joventut hem aconseguit que els joves de la nostra ciutat tinguin en el Casal Jove un referent per complementar la seva formació al mateix temps que es diverteixen”.