FINAL DEL CIRCUIT DEL BAIX MAESTRAT D’ESCACS 2015. RAMÓN SEGURA CAMPIÓ.

FINAL DEL CIRCUIT DEL BAIX MAESTRAT D’ESCACS 2015. RAMÓN SEGURA CAMPIÓ.

542

Dissabte passat va finalitzar en Sant Mateu el circuit del Baix Maestrat d’escacs. Aquest últim campionat es disputà a 7 rondes de 10 minuts i va comptar amb l’assistència de dos reconeguts MestresFide, Pedro Zurano del Club Escacs de Reus que va quedar en el primer lloc de la classificació i Eric Sos del Cercle Mercantil de Castelló que va obtenir el subcampionat. La tercera plaça va ser para José Miguel Garcia del Cercle Mercantil de Castelló. El primer lloc per a la categoria infantil Sub16 va ser para Diego Zafra del club Ruy López de Vinaròs, el primer sub12 per a Marc Lavernia d’Alcalà i el primer sub10 per a Nicolás Bellón del cercle Mercantil de Castelló. Cal felicitar a l’organització, encapçalada per Daniel Vaquer, que es va proclamar com a millor jugador local, per l’excel·lent organització, la qualitat dels premis oferts als guanyadors i l’impuls dels escacs en la localitat veïna que esperem que s’afermi amb nous campionats i col·laboracions amb els clubs del Baix Maestrat.
Finalitzat el circuit del Baix Maestat i després de les 5 proves les disputades en Alcalà, Benicarló, Peníscola, Vinaròs i Sant Mateu, es va alçar com a vencedor absolut Ramón Segura del Club Ruy Lopez de Vinaròs, subcampió Daniel Vaquer de Sant Mateu i en tercer lloc i amb sol dotze anys Marc Lavernia d’Alcalà de Xivert. El millor infantilsub16 i ocupant el quart lloc de la general, empatat a punts amb el tercer classificat, Diego Zafra del club Ruy López de Vinaròs. Finalment el millor sub10 va ser per Nicolás Bellón del Cercle Mercantil de Castelló. Gràcies a tots els participants per assistir totes les setmanes als esdeveniments organitzats, generar un nivell de participació tan alt i crear el bon ambient en què es desenvolupen totes les competicions.