EL VINAROSSENC ALEJANDRO ALBELLA DEBUTA EN LA PRIMERA DIVISIÓ DE FUTBOL SALA

EL VINAROSSENC ALEJANDRO ALBELLA DEBUTA EN LA PRIMERA DIVISIÓ DE FUTBOL SALA

1043
ALBELLA: «DEBUTAR VA SER UN MOMENT ÚNIC»
1ª Divisió 2015-2016 Dijous, 22-10-2015 13:41FS Peníscola
El jove jugador vinarossenc va debutar en Primera Divisió divendres passat, de la mà de Carlos Sánchez. Natural de Vinaròs, Alejandro va veure així complert el somni de tot jugador com és el de competir en l’elit.Alejandro Albella Rodríguez va debutar divendres passat amb el Peníscola RehabMedic en partit oficial, després de ser convocat pel tècnic madrileny per als compromisos de Copa del Rei i Lliga, a causa de les nombroses lesions amb les quals explicava el quadre valencià.

El jove, natural de Vinaròs, va complir així el seu somni d’estrenar-se en la màxima categoria del futbol sala nacional. Als seus 16 anys, Alejandro ho va expressar de la següent forma, aquest moment: “per a mi va ser un moment únic, que sabia que m’ho havia guanyat. Vaig recordar a tots els entrenadors que he tingut durant la meva formació, com són Antonio, Ricardo, Pibe i Said. Els dec molt a tots ells, igual que als meus companys del CD Vinaròs FS“.

Alejandro explica, en exclusiva per al Departament del Comunicació del club, com es va assabentar de l’interès de Carlos Sánchez per ell: “La veritat que va ser una cosa inesperada. Vaig rebre la trucada de la meua mare, transmetent-me la intenció del club per anar amb ells a Leganés. Em va sorprendre, però no m’ho vaig pensar ni un moment. Era una oportunitat increïble que espero que es torne a repetir més vegades”.

Respecte a la concentració, el vinarossenc va assegurar que “estaven tots molt concentrats i mentalitzats per a treure aquests partits. Va ser tot nou per a mí, com compartir habitació i taula amb el vestuari o la sessió de vídeo de l’entrenador, a qui li estic molt agraït per tot el que ha fet per mí en aquests dies. Van ser instants molt bonics que me’ls guardaré per sempre”.

Finalment, Alejandro Albella va recordar els minuts posteriors a la seva estrena en la màxima categoria: “Quan vaig arribar al vestuari vaig rebre les felicitacions de tots, cos tècnic i jugadors, així com també de tota la família i els meus amics. Va ser llavors quan vaig començar a ser conscient del que m’havia succeït i que tinc a molta gent que em recolza.»