31 comerços de Vinaròs celebren el ‘Viernes Negro’ amb descomptes especials i...

31 comerços de Vinaròs celebren el ‘Viernes Negro’ amb descomptes especials i obsequis

725

La Regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants de Vinaròs han presentat avui la campanya especial ‘Divendres Negre’ que se celebrarà el divendres 27 i el dissabte 28 de novembre. Durant l’horari comercial habitual, 31 comerços oferiran descomptes especials en productes específics -que estaran identificats amb un punt negre- i obsequis per als clientes que realitzen les seues compres. La presidenta de l’Associació de Comerciants de Vinaròs, Ángeles Pereda, ha explicat que «cada comerç establirà descomptes molt avantatjosos, de 20, 30 o 40% i a més els clients tindran l’oportunitat de comptar amb mitja hora d’aparcament gratuït a l’aparcament subterrani del Passeig Marítim, gràcies a la col·laboració de l’empresa PAVAPARK».

 

Els comerços adherits completen una àmplia oferta de sectors molt diversos: òptica, moda per a tota la família, pelleteria, sabateria, esports, llenceria, impremta, pastisseria, decoració tèxtil i articles per a la llar, emplaçats en el centre urbà de Vinaròs, en l’espai comprés entre el carrer Sant Pasqual i el carrer Costa i Borràs.

 

El regidor de Comerç, Domènec Fontanet, destacava que «des de l’Ajuntament, donem suport a qualsevol tipus d’iniciativa que supose incentivar el nostre comerç local i animar les compres, sobretot de cara a la temporada de compra de regals nadalencs».