CARTA de MIGJORN al Pare Noel i als Reis Mags

CARTA de MIGJORN al Pare Noel i als Reis Mags

927

Com tots els anys MIGJORN fem la carta al Pare Noel i als Reis Mags, a l’enviar-la a totes dues instàncies juntes esperem tinguen més força i en ajuden a aconseguir les peticions que fem a continuació, com podreu comprovar algunes són reiterades i que venim repetint al llarg de molts anys. A vore si tenim sort doncs creiem que ja ens ho havem guanyat:

Que l’hospital comarcal estiga ben dotat en tots els aspectes per millorar l’assistència als pacients. Un segon ambulatori. Construcció del Col·legi Jaume I. Un Vinaròs sense SOROLL. L’estació d’autobusos que ens va prometre el ja ex-diputat. Trens de rodalies. Que sellen l’antic abocador municipal. Que retiren les terres negres de van treure del port i les varen posar a la partida Capsades. Que no vagen les aigües brutes a la platges del poble. Treure els arbres que estan plantats a la llera del riu Servol en zona inundable i preguem per a que un fort aiguat no ens done la raó. Més neteja per tot el poble, que ens done satisfacció col·laborar en un Vinaròs més net. Volem L’autopista AP-7 gratuïta ja. I com dèiem quan érem més menuts, tot allò que vostès ens vullguen portar.

Fem extensiu per a tota la població la nostra demanda de pau, treball i salut. De forma molt especial demanem també moltes ganes de treballar a tots, “TOTS” els que estan a l’Ajuntament, als de l’equip de govern i als que se situen en l’oposició, que com ja saben cada quatre anys hi ha renovació. Demanem així mateix que aquesta demanda se prorroguen en el temps desitjant un bon 2016 a tots en molt bona salut.

Com cada 28 de desembre també celebrem el dia dels innocents. MIGJORN aquest any tornarem a reivindicar la construcció del col·legi Jaume I. Si l’any passat vam posar la primera pedra, “pedrota”, aquest any posarem la primera rajola. Ho farem a les 11 del matí davant d’on ha d’anar “suposadament” aquest denotat i esperat col·legi.

Per nosaltres no volem gran cosa, no volem ni subvencions ni diners, de moment ens anem mantenint amb les quotes dels socis, sols demanem un saquet de carbó per anar pintant pancartes i un local per poder atendre als veïns que ens vullguen vindre a vore i a portar-nos les seues inquietuds.

Com que la setmana que ve no hi haurà periòdic que valgue aquest per convocar-vos a tots a la inauguració indicada. Bon Nadal per tothom. Vinaròs, 14.12.2015.