El PP lamenta que “els qui deien que tot ha de fer-ho...

El PP lamenta que “els qui deien que tot ha de fer-ho l’Ajuntament són els qui han contractat una empresa per organitzar la cavalcada de Reyes Mags”

811

El Partit Popular de Vinaròs ha lamentat a poques hores de la celebració de la cavalcada dels Reis Mags la reiterada opacitat del govern municipal que no ha tingut a bé informar en les comissions pertinents de la programació de Nadal i Reyes, així com de la seva organització tal com és habitual en la seva forma de fer política i de no informar en la comissió corresponent amb el que condemnen als partits de l’oposició a informar-se per la premsa.

Per a la nostra sorpresa ens assabentem que la cavalcada serà organitzada aquest any per una empresa privada i no per l’Ajuntament com era habitual en l’anterior legislatura amb governs del Partit Popular, una notícia que sorprèn posat que entre les 5 dedicacions parcials de regidors amb nòmina i 14 pagues, està la del regidor de festes.

Des del Partit Popular la seva portaveu adjunta, Carla Miralles, ha afirmat que “el govern municipal amb més dedicacions de la història, 5 regidors i la de l’alcalde, no tenen temps o capacitat suficient per organitzar aquest acte. Els que van prometre municipalitzar serveis que estaven externalitzats, no només no ho han fet sinó que ara veiem atònits com externalitzen un de més, l’organització de la cavalcada de Reyes que fins avui organitzava la pròpia regidoria de Festes”.

Miralles ha valorat aquest fet com “una nova contradicció més del govern de Podem, PSPV-PSOE i Compromis, que malgrat haver promès que revertirien contractacions externes, no només no ho han fet, sinó que a més les amplien a actes que, com a est, fins avui organitzava l’Ajuntament. Miralles també afirmava que “per cobrar els seus 14 pagues estan els primers, per treballar l’hi subcontracten a una empresa privada, els mateixos que fins a fa ben poc deien estar en contra de les privatitzacions”.

Durant aquests anys passats la clau va ser la participació de les diferents entitats i associacions del municipi, cada any més vinarossencs s’implicaven en aquest dia tan especial per tots i això requeria lògicament el compromís i treball de la regidoria de Festes.

Una altra novetat negativa és l’eliminació de l’acte de lliurament de regals per part dels Reis a les portes de l’Ajuntament, la qual cosa és considerat des del Partit Popular com “una mala ocurrència de la qual tampoc ens van informar i la hi van callar fins a ben entrada el Nadal. Una activitat i servei que complementava el final dels actes de la nit de Reyes, però que necessita de preparació prèvia i treball ajudant als Reis fins a ben entrada la nit; com és costum d’aquest govern tripartit, tot el que suposi treball per als regidors, ho lleven o ho privatitzen”.

El govern tripartit que es fa cridar transparent i participatiu es lleva el treball de l’organització de la cavalcada deixant-ho en mans d’una empresa privada i silencia que privatitza la seva organització en el que suposa l’enèsima contradicció de l’ideari polític que deien anaven a defensar i que en només mig any ja han calcigat en innombrables ocasions.