ASSOCIACIÓ DE VEÏNS MIGJORN: LA PLAÇA DEL DIAMANT

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS MIGJORN: LA PLAÇA DEL DIAMANT

723

Doncs si que volem opinar sobre la absència de 4 regidors sense justificació d’un ple municipal,  i més de l’equip de govern. L’altre que faltava no era de l’equip de govern. La joventut i inexperiència no poden ser excusa per deixar un equip de govern en minoria encara que siga per una cosa tan simple com la d’acceptar la dimissió d’una regidora. Esperem aprenguen la lliçó i facen un acte de contrició igual com ho va fer el rei  (no lo volveré a hacer más) doncs els calbots que els donem de totes bandes no son baladins. Per l’altra part desitjar-li sort al nou regidor que entra a formar part del consistori, sort i una durada més llarga.

Un altre tema que també està d’actualitat és la plaça del diamant, be, quasi que ens costarà el mateix que aquesta apreciada pedra preciosa, però a nosaltres no ens servirà ni per lluir-la. Van fer un invent que ha sortit malament per tots els costats. L’obra pòstuma de la legislatura. Volien deixar-nos com herència una gran obra i de passada tapar en la mesura del possible la desfeta que va causar el tombaconvents, que recordem va arrasar el solar i ens va deixat sense un edifici singular de titular municipal en un dia de vent i de trist record (per comparar mireu a Benicarló el mateix Convent).

Doncs com comentàvem el referit solar ara sols serveix per fer allò de: mira-ho i no ho toques. No va ni l’herba. El despilfarro en temps de crisi de 500.000 euros en fer una obra faraònica per afirmar el seu pas, no deixa cap dubte de com son les herències dels alcaldes PPopulars, un arrasa el convent i l’altre deixa inservible el solar.

Per adobar-ho millor, els aparcaments que havien, cèntrics i assequibles, al llevar-los l’empresa concessionària de la zona blava va imposar noves places, no podia perdre els espais que havien signat (obra i gràcia del mateix alcalde). En el seu dia i per compensar-ho van arreglar i per cert, aquesta vegada mol encertadament, uns altres aparcaments en el mateix carrer però, ah!, misteri, ara el propietari no ho vol renovar.  Seran les males praxis d’aquest nou ajuntament que no ha aconseguit lligar-ho de nou o serà, com hem dit, un misteri que el propietari negue la seua utilització. Ves a saber. Tot legal, tot se val. Però nosaltres ens vam quedar sense Convent, ara tenim una plaça inservible i per arrodonir l’escena:  sense pàrquings!. Cotxes…  a rodar.

De la neteja del poble en parlarem un altre dia. I en van…..

Seguim tallant la N-340 tots els dijous, PROU, AP-7 GRATUITA, JA! Vinaròs, 25.01.2016