EL XIII COL·LOQUI INTERNACIONAL POTESTAS ANALITZA LES VIES DE PODER

EL XIII COL·LOQUI INTERNACIONAL POTESTAS ANALITZA LES VIES DE PODER

659
Presentació de la taula.

El XIII Col·loqui Internacional del Grup Europeu de Recerca Històrica Potestas analitzarà els dies 27 i 28 d’octubre les vies de poder. En aquesta edició participaran membres de sis universitats, tres espanyoles i altres tres alemanyes.
Aquest any hi haurà un total de dotze ponències amb doctors de les universitats de Postdam, Berlín, Osnabrück, Complutense de Madrid, UNED i UJI. També participarà l’arqueòleg Arturo Oliver, del Servei de Recerca Arqueològica de la Diputació de Castelló.
Unes jornades de debat històric que se celebraran en la Universitat Jaume I el primer dia i en el centre del coneixement *Vinalab de Vinaròs el segon. I va anar precisament en el Vinalab on es va presentar ahir aquest col·loqui amb la presència del director del mateix, Pedro Barceló; el professor i membre de l’equipo rector de la Universitat de *Postdam, *Manfred *Görtemaker; l’edil de Cultura, Luis Gandia; i el president de la *Fundació *Caixa Vinaròs, Manuel Molins.