Carla Miralles: “El tripartit s’adjudica, una vegada més, un projecte treballat i...

Carla Miralles: “El tripartit s’adjudica, una vegada més, un projecte treballat i tramitat pel govern del PP”

697

La portaveu adjunta del PP de Vinaròs, Carla Miralles, ha assenyalat que “una vegada més, i ja van unes quantes, l’actual tripartit s’adjudica la realització d’un projecte com és la tramitació a Vinaròs del Carnet Jove que va ser treballat i tramitat en l’anterior legislatura pel govern del Partit Popular”.

Miralles assenyalava que “els treballs es van iniciar en 2014 en proposar descomptes en activitats municipals; iniciem l’expedient, es van requerir les consultes pertinents a les diferents àrees de gestió municipal, els informes preceptius de la tècnica de joventut i del Secretari així com el dictamen en la comissió corresponent i la seva aprovació pel ple per poder remetre tota la documentació a la Generalitat Valenciana”.

D’aquesta forma des de les files populars s’afirma que “aquest servei no s’aconsegueix en una sola visita i signant; darrere hi ha tot un treball que va realitzar l’anterior govern pel que no s’entén els elogis de l’actual Alcalde al regidor de l’àrea pel seu treball perquè tot aquest treball previ ja estava realitzat al moment del canvi de govern”.

La regidor popular recordava que “a més d’emetre el Carnet Jove els joves de la nostra ciutat podran beneficiar-se a partir d’ara de descomptes en activitats del Casal Jove, en les actuacions que es realitzin a l’auditori i en les representacions tant de l’aula de teatre com de l’aula de teatre jove”.

Finalment Miralles destacava que “aquest servei serà d’àmbit comarcal perquè la Generalitat Valenciana de Ximo Puig i Mónica Oltra ha tancat les 12 oficines de l’IVAJ de la Comunitat, entre elles la de Peníscola, sense donar cap tipus d’explicació ni d’alternativa als serveis que allí es prestaven als joves”.