L’Aula de Teatre de la Universitat per a Majors presenta Pis de...

L’Aula de Teatre de la Universitat per a Majors presenta Pis de lloguer

664

El passat divendres 18 de març de 2016, el grup de teatre de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I va presentar l’obra de teatre Pis de lloguer en l’Auditori Municipal de Vinaròs. Sota la direcció de l’autor Paco Durán i regida per Montse Sebastià, l’obra narrava en to de comèdia tot un seguit de situacions sorprenents i plenes d’humor sobre dos agents immobiliaris que tenen la missió de llogar un pis; alhora s’anaven descobrint els secrets que giraven al voltant del llibre L’illa del tresor, les futures inquilines, Luigi i la dona de la neteja.

Pis de lloguer va representar-se amb fins benèfics i la Universitat per a Majors va donar la recaptació obtinguda a Càritas Vinaròs.

La Universitat per a Majors de l’UJI oferta el Curs Sènior de Ciències Humanes i Socials a la Seu del Nord de Vinaròs. Més info: www.mayores.uji.es