L’Escola d’Art de Vinaròs obre el període de matriculació

L’Escola d’Art de Vinaròs obre el període de matriculació

869

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vinaròs que dirigeix Luis Adell ha informat sobre l’obertura del termini de matriculació per l’Escola d’Art que començarà les seves classes el proper 1 d’octubre i finalitzaran el 29 de maig de 2015.

Adell ha informat que “els cursos anuals es realitzen tant en horari de matí com de tarda i la matrícula estarà oberta fins a completar les places disponibles per a cadascun d’ells”. Els cursos que s’ofereixen són: dibuix i pintura; ceràmica, gravat, fusta, torn, ceràmica per a nens i dibuix i pintura per a nens.

Per matricular-se els alumnes interessats poden dirigir-se a l’Escola d’Art en horari de 10 a 13 hores i després d’emplenar el formulari acudir a l’Ajuntament per realitzar el pagament de les taxes.2014_sep_escola_art