Un acord amb la Cooperativa “El Salvador” beneficiarà als adjudicataris dels horts...

Un acord amb la Cooperativa “El Salvador” beneficiarà als adjudicataris dels horts urbans de Vinaròs

624

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient, ha arribat a un acord amb la Cooperativa Rural “El Salvador” que beneficiarà als adjudicataris dels horts urbans. Gràcies a això, aquests últims tindran accés a una sèrie d’avantatges a l’hora de fer les seves compres en aquest lloc i comptaran també amb l’assessorament d’experts en temes agrícoles.  Jordi Moliner, regidor de l’ àrea, ha comentat que «és d’agrair la total col·laboració i la bona disposició de la cooperativa en totes les qüestions que li ha plantejat l’Ajuntament «.  A finals de març, un total de 112 horts urbans a la zona de Joan XXIII van ser lliurats als nous adjudicataris, que ja han començat a treballar en les seves parcel·les.  En aquests dies està previst que comencen també les reunions per sectors, per tractar temes relacionats amb el nou reglament, on s’especifiquen les normes d’ús del recinte.