L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS MIGJORN TORNA A LA CARRETERA

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS MIGJORN TORNA A LA CARRETERA

938

La nostra noticia era que la campanya per l’alliberament del peatge de l’AP-7 feia sis mesos que es va encetar i que la Subdelegació del Govern ens va prohibir fer els talls dels darrers dos dijous per, segons diuen, dies de tràfic molt intens. Llavors tot passa a un segon terme quan el malaurat accident del autobús que venia de les falles va segar la vida a tretze estudiants estrangeres. No havia començat el debat de les causes i conseqüències (fins i tot polítiques) pel dit accident i tornem a lamentar un altra barbàrie, salvatjada, o com se li vullga anomenar: l’atemptat de Bèlgica. Més morts, més ferits, tot un drama de seguretat i que afecta el cor d’aquesta Europa en la que ens toca viure. Aquest fet tornà a passar davant de tot i eclipsà les noticies anteriors. Lamentables unes, condemnables les altres, cap d’elles volgudes ni desitjades per ningú i en les que ens hem solidaritzat amb els actes que es van fer al nostre poble.

Aquí també la vida passa molt de presa i ens porta d’uns dies a uns altres canviant contínuament el centre d’atenció noticiable, si els aldarulls dels partits, si la Setmana Santa, …

Doncs be, nosaltres en aquest petit article volem incidir que malgrat tot l’anteriorment descrit recordem que no hem deixat la campanya que estem portant a terme, i seguim i seguirem. Tots els fets no ens han d’apartar del debat que volem que estiga en el carrer sobre la gratuïtat de l’AP-7, les seues conseqüències i la seua repercussió que pot tenir en el dia a dia de la gent de la comarca. No volem estar de dir que els dijous tornarem a la carretera per seguir en la protesta, que t’esperem a tu que ens estàs llegint i vols debatre o vols aportar la teua opinió sobre la carretera i, per que no, sobre la campanya o per a que senzillament juntament amb nosaltres fases acte de presència al tall. Pot ser siguem pocs però seguirem tallant la N-340, allí en el lloc sabut per tothom, Km. 1053,700 en l’encreuament amb la N-238 (carretera d’Ulldecona) i que per anar adequant-nos al temps actuals i amb el canvi d’hora ara ho farem a les 18 h. Hora més assequible per poder ser-ne uns pocs més. Us esperem, la vida segueix i la nostra lluita, malgrat tot, no la podem deixar a banda. Un altre dia també parlarem dels refugiats. Drama que també pretenen que es deixe en un segon terme.

Vinaròs, 28.03.2016