Dispositiu de la Policia Local durant la Marató Popular del 17 d’abril

Dispositiu de la Policia Local durant la Marató Popular del 17 d’abril

674

Amb motiu de la celebració de la Marató Popular, que es durà a terme el proper diumenge 17 d’abril, la Policia Local de Vinaròs posarà en marxa un dispositiu policial amb 12 agents, que vetllaran per la seguretat de tots els participants d’aquest esdeveniment.

Aquest acte esportiu tindrà la seva sortida a les 10:30 hores des del carrer Sant Cristòfol, que quedarà tallat quinze minuts abans, i finalitzarà al Passeig Fora Forat.

Els accessos als altres carrers per on es farà la prova, s’aniran tallant a mesura que aquesta es vagi desenvolupant. Els conductors han de respectar les senyals que els vagin indicant els agents i voluntaris del CME.

Així mateix, l’itinerari que s’aconsella per acudir a l’hospital comarcal, és l’accés pel polígon del Carrefour, al discórrer la carrera per l’Av. Gil d’Atrocillo (vial de circulació direcció sud).

No obstant, en cas d’emergència, per part de la Policia Local i dels voluntaris del CME, es facilitaria l’accés al centre hospitalari amb total seguretat. El telèfon d’urgències és el 964 82 66 77.