Accident de trànsit amb ferits en glorieta N-232 accés nova variant N-340

Accident de trànsit amb ferits en glorieta N-232 accés nova variant N-340

769

A les 00’15 hores de la matinada del diumenge dia 24, es té constància mitjançant avís del 112 d’un accident per bolcada d’un camió carregat de porcs en la glorieta de la N-232 amb l’accés a la nova variant de la N-340. Al lloc acudeixen dotacions d’aquesta Policia Local, de la Guàrdia Civil del destacament de Tràfic de Benciarló, dotació del consorci de bombers i serveis sanitaris. En un primer moment s’atén al conductor del camió, el qual resulta ferit de caràcter lleu, sent la causa probable de l’accident l’excés de velocitat del camió a l’hora de prendre la glorieta.
Per part dels equips humans intervinents es va procedir a protegir els animals vius a l’interior del dipòsit de vehicles municipal situat a escassos 20 metres de l’accident, quedant els animals protegits a l’espera que un altre vehicle els pogués carregar. Així mateix, es va localitzar a un veterinari per procedir al sacrifici dels porcs que havien quedat malferits, evitant amb això el sofriment dels animals.

POLICIA LOCAL, TELÈFON D’URGÈNCIES: 964 82 66 77