La policia local deté un home com a presumpte autor d’un delicte...

La policia local deté un home com a presumpte autor d’un delicte de violència de génere a la plaça Tres Reis

921
A les 07’10 hores del matí del diumenge 1 de maig, la Policia Local de Vinaròs rep avís mitjançant trucada telefònica, comunicant una pertorbació de l’ordre en un establiment públic de la Plaça Tres Reis, indicant que una persona estava llançant part del mobiliari de la terrassa contra les vidrieres del local. Al lloc es desplaça una patrulla de la policia local, localitzant a un home molt alterat el qual havia discutit amb la seva parella sentimental, la qual presentava una petita ferida en el front, reconeixent la dona davant els agents que les lesions les hi havia provocat la seva parella. Que davant els fets, es procedeix a la detenció d’un home de 33 anys, com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere, sent lliurat al lloc principal de la Guàrdia Civil de Vinaròs perquè en sigueu custodis a l’espera de la seva passada a disposició judicial.


POLICIA LOCAL, TELÈFON D’URGÈNCIES: 964 82 66 77