TROFEU SANT PASQUAL del Club Natació Vinaròs

TROFEU SANT PASQUAL del Club Natació Vinaròs

796

cr26fot2cr26fot1

El dia 14 de maig el Club Natació Vinaròs va assistir al Trofeu Sant Pasqual en la localitat de Vila-real el Club va participar en un total de 27 nadadors de les categories absolut,infantil i alevin, el trofeu organitzat pel C.N. Vila-real va tindre una participació d’11 clubs,La classificació general per equips va quedar: primer el C.N. Ferca en 776 punts, segon del C.N. Vinaròs en 753 punts i tercer el C.N. Vila-real amb 680 punts.

Els nadadors que van participar van ser: Joan Compte, David Miranda, David León, Toni Bordes, Joel Segura, Martí Segarra, Angel Lleixa,Llúcia Jaime, Maria Compte, Andreu Navarro, Hugó Simó, Paula Paga, Clàudia Matamoros, Angels Meseguer, Llum Serret, Irina Sebastià, Manel Ramírez, Miquel Segarra, Martí Forner, Pere Simó, Sílvia Milian, Marta Balaguer, Angels Ferrer, Gemma Balaguer, Ainhoa Garcia, Carla Bernial i Aura Pérez baix la direcció dels tècnics Albert e Isidro.

Els resultats individuals van ser:

David León va guanyar el trofeu José Vte. Martí Barrachina a la millor marca(puntuació tabla alemana) i quatre medalles d’or en les proves de 50 esquena, 200 papallona, 400 estils, 200 lliures.

David Miranda, tres proves, tres medalles d’or en 50,100 papallona i 200 estils.
Toni Bordes, va demostrar el bon estat físic fent dues medalles de plata en 50 braça, 100 esquena i una de bronze en 50 esquena.
Joel Segura, bronze en 50 braça i 50 lliures.
Angel Lleixa, plata en la dura prova de 1500 lliures.
Maria Compte, or en 100 lliures, plata en 50 lliures i bronze en 200 lliures.
Llúcia Jaime, medalla de bronze en 50 esquena.
Angels Meseguer, va participar en les proves de 100 braça i 800 lliures, aconseguint medalla bronze, en 400 lliures va fer plata, en la categoria absoluta i tres medalles d’or en la seua categoria (Infantil).
Paula Paga, sent infantil va guanyar en la prova absoluta de 50 i 100 papallona, aconseguint quatre medalles d’or, dues per categoria.
Llum Serret, va nadar les proves de 100 lliures guanyant el bronze en absoluts i plata en la seua categoria (infantil), també va fer un bronze en 100 esquena.
Irina Sebastià, va fer bronze en 800 i 200 lliures.
Clàudia Matamoros, va aconseguir plata en 400 lliures i bronze en 200 papallona.
Andreu Navarro, en la categoria absoluta va aconseguir el bronze en 200 lliures i en la seua categoria infantil la d’or, i en 200 esquena bronze.

Aura Pérez, guanyant la medalla de plata en 50 braça.
Destacar també la bona participació que van fer els alevins tot i no poder fer pòdiums, cal comentar que Ainhoa Garcia es va quedar a un segon de la mínima nacional en 200 esquena en un temps de 2,43,50 i la primera mínima autonòmica de Gemma Balaguer en 200 braça en una marca de 3,17,96, enhorabona a tots i a seguir treballant.