Un motorista ferit després d’un accident en la via servei de la...

Un motorista ferit després d’un accident en la via servei de la N-340

1244

A les 09’05 hores es té coneixement a través d’avís del 112 de l’existència d’un accident en la via de servei de la N-340, a l’altura del punt kilométrico 1052’200, estant implicats una cotxe i una moto.
Desplaçada la patrulla d’aquesta Policia Local juntament amb una SAMU es vas agafar a un home de 46 anys d’edat, el qual presenta una possible fractura de la cama esquerra, sent traslladat per l’equip mèdic fins a l’hospital comarcal de Vinaròs.
Per part de la Policia Local es col·labora en la retirada de la motocicleta accidentada de la via i recollida de dades de les parts implicades per a posterior confecció d’atestat per accident de trànsit.

POLICIA LOCAL, TELÈFON D’URGÈNCIES: 964 82 66 77