JORDI FEBRER, NOU PRESIDENT DE LA COMISSIÓ ORGANITZADORA DEL CARNAVAL DE VINARÒS

JORDI FEBRER, NOU PRESIDENT DE LA COMISSIÓ ORGANITZADORA DEL CARNAVAL DE VINARÒS

1754

Jordi Febrer és el nou president de la Comissió Organitzadora del Carnestoltes (COC) de Vinaròs després que a últimes hores de la tarda d’ahir dilluns se celebraran les eleccions a la presidència.
Febrer competia junt Abilio Segarra, que l’últim any ha estat al capdavant d’una gestora regint la COC. En les eleccions, celebrades la nit del dilluns, Febrer va obtenir el recolçament de 18 de les 32 comparses que van votar, Segarra nou vots i cinc blancs.
Els representants de les 33 comparses del Carnestoltes DE VINARÒS van ser els encarregats de dipositar els vots que després del recompte van afavorir la candidatura de Febrer.
Febrer és fotògraf i dissenyador gràfic, a més d’estar involucrat a les festes del carnestoltes. La seva decisió de presentar-se a president de la COC va venir donada, “per la convicció que el carnestoltes de Vinaròs necessita una comissió organitzadora forta, seriosa, cohesionada per millorar i fer gran la nostra festa”.
A Febrer li acompanyaran en la nova junta directiva de la COC Jara Palomino, de vicepresidenta; secretària, Ana Ten; sotssecretari, Víctor Martín, tresorera, Amparo Nemesio; i vicetesorero, Jordi Navarro. A més, compta amb vuit vocals, Tere Sancho, Claudia Zaragozá, Rosa Mari Ferré, María José Lorente, Rubén Vila, Pablo Cruz, Alfonso Mínguez i Marta Ferrández.
Febrer va destacar que durant els quatre anys de mandat buscarà millorar actes com les desfilades, la gala de reines i la imposició de bandes, a més de potenciar tant la desfilada infantil de carnestoltes, com la gala de les reines infantils, instaurada aquest any per la COC. També es buscarà dinamitzar el primer cap de setmana del carnestoltes.
Un altre aspecte que es buscarà és millorar aspectes enfocats a la gent que acudeix a veure el carnestoltes des d’altres poblacions, organitzar exposicions de materials històrics com a cartells, fotografies, a més de recuperar tradicions com el concurs escolar de dibuix i crear una imatge corporativa d’acord amb la temàtica anual.