La Policia Local de Vinaròs deté a un home per falsedat documental...

La Policia Local de Vinaròs deté a un home per falsedat documental en fer-se passar per Guàrdia Civil

2027

A les 00’40 hores del dia 18 de maig, mentre les patrulles de P.L. de Vinaròs duien a terme un control de documentació al carrer Sant Francesc, procedeixen a donar l’alt a un vehicle, el qual es trobava ocupat per un home de 53 anys. Aquest es va identificar amb placa metàl·lica i document d’acreditació de la seva pertinença al cos de la Guàrdia Civil. Per part dels agents es van realitzar els esbrinaments oportuns, les quals van demostrar que l’identificat no és ni ha estat mai membre de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, per la qual cosa en vista d’això es va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte d’usurpació i falsedat documental, quedant el mateix a disposició judicial.

POLICIA LOCAL, TELÈFON D’URGÈNCIES: 964 82 66 77