L’avinguda Francisco José, a les fosques

L’avinguda Francisco José, a les fosques

711

Les pluges del dilluns han provocat que una vegada més l’enllumenat de part de l’avinguda Francisco José Belada, que vèrtebra tota la costa nord de Vinaròs, s’hagi quedat a les fosques.
El tram que va des de la platja del Saldonar fins al barranc del Triador es va quedar a les fosques, han denunciat veïns d’aquesta zona. La setmana passada va ser el tram de la zona Boverals.
L’edil d’Obres i Servei, José Ramón Tárrega, va explicarphoto-6069-img1898423-3428199-location-maison-jumelee-dans-avenue-francisco-jose-balada-maisons-nouvelle-mer-developpement-1ere-ligne-dans-vinaros_6069-img1898423-3428199 que la precària situació de la xarxa de l’enllumenat públic d’aquesta avinguda motiva les apagades, bé per l’antiguitat o pels nombrosos entroncaments que s’han realitzat amb el pas dels anys.
Una situació que també afecta, encara que en menor mitjana, a alguns punts del casc urbà. Per això, Tárrega va dir que l’Ajuntament està tramitant un projecte d’eficiència de serveis energètics amb la finalitat d’adjudicar a una empresa especialitzada el canvi, reparació i manteniment de totes les lluminàries de la ciutat i la millora general de tota la xarxa d’enllumenat públic. Un projecte que suposarà un estalvi energètic del 48% pel consum de l’enllumenat públic.