Detenció d’una menor per conduir sense permís de circulació i tenir un...

Detenció d’una menor per conduir sense permís de circulació i tenir un accident

1567

Data: Dimecres, 18 de maig de 2016

Que sobre les 15’15 hores de la tarda del dimecres 18 de maig, aquesta Policia local rep avís d’un accident en el carrer de l’ Historiador Borras Jarque. Al lloc es desplacen dos agents i es localitza immobilitzat en la via pública un vehicle a conseqüència de l’impacte contra un habitatge del proper carrer Sant Josep.
Després d’identificar a la conductora i única ocupant del turisme, de nacionalitat búlgara, aquesta resulta tenir 17 anys, sense estar en possessió de cap tipus de permís de conducció. Per aquest motiu es procedeix a la detenció de la conductora per un presumpte delicte contra la seguretat vial, per infracció a l’article 384 del Codi Penal, quedant la mateixa detinguda en el lloc principal de la Guàrdia Civil de Vinaròs a l’espera de la seva passada a disposició judicial.

POLICIA LOCAL, TELÈFON D’URGÈNCIES: 964 82 66 77