Detenció d’un home per un possible cas de Vviolència masclista i incendi...

Detenció d’un home per un possible cas de Vviolència masclista i incendi darrere l’institut Leopoldo Querol

1356

Detenció d’un home per un possible cas de Violència de Genero
A les 07’30 hores es rep en la central de P.L. una carta del 112 alertant d’un possible cas de violència de gènere en domicili particular del carrer Pilar. Al lloc es desplacen dues patrulles d’aquesta policia local, així com una patrulla de la Guàrdia Civil.
Ja en el lloc s’identifica a una parella, presentant la dona enrogiments i inflor en el braç i pòmul esquerre, a conseqüència d’una agressió de l’home a la dona reconeguda per tots dos. En vista dels fets, els agents de la policia local procedeixen a la detenció d’un home de 43 anys de nacionalitat colombiana, per un presumpte delicte de violència de gènere, el qual queda detingut en el lloc principal de la Guàrdia Civil a l’espera de la seva passada a disposició judicial.
La dona agredida és convidada a sotmetre’s a un reconeixement mèdic per posteriorment presentar denúncia pels fets davant la Guàrdia Civil.

Incendi de matojos en Av. Pio XII junt institut Leopoldo Querol
A les 14’10 hores mentre dos agents d’aquesta P.L. realitzaven funcions de regulació del tràfic en la sortida de l’institut Leopoldo Querol, albiren un petit incendi a l’esplanada contigua al citat institut, front la ITV. Per tal motiu es comissiona la presència dels bombers de parc de Benicarló.
Per part de l’equip d’extinció procedeixen a sufocar el petit foc ocasionat a conseqüència de la crema d’uns rostolls, desconeixent-se l’origen del foc.