MANIFEST 1R ANY TSV: La entrada en les institucions, el primer pas...

MANIFEST 1R ANY TSV: La entrada en les institucions, el primer pas cap al canvi

1217

Manifest del primer aniversari de les eleccions municipals de 2015 de l’Agrupació d’electors Tots i Totes som Vinaròs

Fa un any Vinaròs va veure com una Agrupació d’Electors aconseguia ser la primera força progressista en les eleccions municipals. Una nova política que venia de places i carrers, d’assemblees i grups de treball, amb primàries obertes a la ciutadania, que podia participar en la confecció del programa.

Tots i totes som Vinaròs és un projecte nascut al carrer, on el màxim òrgan és l’assemblea ciutadana i en el que cal reformular contínuament les idees, les necessitats i les decisions preses, per no decaure en l’estancament dels representants i representats. Per tant, hem de continuar sumant forces al moviment del canvi, persones amb la il·lusió de treballar per tot el que és comú.

Cal continuar teixint nexes i construint ponts entre les institucions i el carrer.

Cal continuar avançant en la construcció d’una democràcia participativa i directa en què els mecanismes de participació siguen innats en totes les estructures institucionals.

Cal continuar treballant per una societat més justa, en què la igualtat d’oportunitats siga real, trencant amb la mà omnipotent del sistema neó-liberal. Una societat on tothom tinga accés a una vida i un treball dignes, una societat on estiguen garantits l’educació, la sanitat i la justícia i que no deixe a ningú darrere.

Cal implicar als joves per a què troben eines per a construir el futur.

En aquesta tasca us volem trobar. Aquest moviment ha de continuar creixent per sobre de les persones, hem plantat la llavor i hem de continuar regant-la, podant aquelles rames que amaguen l’horitzó. Amb encerts i errors, mantenim el compromís que vam adquirir amb el vostre suport. Ara, és el moment, vos esperem a totes i tots per seguir avançant!