NTERVENCIÓ POLICIAL PER ACCIDENT. AL CONDUCTOR SE LI HA IMPUTAT UN DELICTE...

NTERVENCIÓ POLICIAL PER ACCIDENT. AL CONDUCTOR SE LI HA IMPUTAT UN DELICTE CONTRA LA SEGURITAT VIAL

1278

Sobre les 11:30 hores del matí d’aquest dimecres 01 de juny, s’ha produït un accident de trànsit sense ferits a l’altura del número quinze del carrer Raimundo d’Alòs, traslladant-se al lloc dues patrulles i observant una vegada en el lloc dels fets, que un turisme havia xocat contra la part posterior d’un altre turisme que es trobava estacionat en l’adreça esmentada.

Els agents, una vegada realitzats els tràmits administratius pertinents, i després d’observar que el conductor del turisme involucrat presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol o drogues tòxiques, procedeixen a realitzar-li les proves reglamentàries, donant positiu en alcohol i en drogues. En conseqüència, es procedeix a la seva detenció i trasllat fins a dependències policials per a la realització de l’atestat corresponent com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat vial, per posteriorment ser posat en llibertat i a disposició judicial.

Foto internent simulada accident.