L’EQUIP DE BAMESAD DE BOCCIA EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS 2016

L’EQUIP DE BAMESAD DE BOCCIA EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS 2016

918

Del 23 al 26 de juny de 2016 es va celebrar en la localitat madrilenya de Pinto el Campionat d’Espanya de Boccia de Clubs 2016. L’equip de boccia de BAMESAD, secció esportiva de Cocemfe Maestrat, després d’un gran resultat a nivell autonòmic, es classificava per acudir a tan important cita esportiva. Ana Rangel, com a campiona autonòmica i 9ª del ránking nacional en categoria individual BC4, i Sergio Sanahuja i MªJosé Mota (auxiliar) com a campions autonòmics i 11º del ránking nacional en categoria parelles BC3 al costat d’Esmeralda Gálvez del club Maset de Frater.

En la fase de grups Ana no ho va tenir gens fàcil per l’elevat nivell dels seus contrincants, però finalment va aconseguir passar a cambres com 3ª de grup. En el partit de cambres contra Álex Trullas, de l’equip de boccia de Catalunya, no va poder ser, quedant finalment classificada en un meritori 5º lloc a nivell nacional.
En parelles BC3 Sergio i la seva auxiliar MªJosé, al costat d’Esmeralda i el seu auxiliar Lluna, no van aconseguir passar de la fase de grups, encara que van rendir a un altíssim nivell, jugant de tu a tu amb parelles de nivell europeu i per-olímpic, i quedant finalment 10º d’Espanya.
Una gran experiència de la qual tots han après molt i que fa pensar que tant Ana com Sergio seguiran millorant i obtenint grans resultats en properes temporades a nivell autonòmic i nacional.
Realment han posat el fermall d’or a una temporada 2015-2016 espectacular.
ENHORABONA A TOT L’EQUIP