Renovació a l’Executiva Comarcal del Bloc. Joan Manuel Ferrer serà Secretari Comarcal....

Renovació a l’Executiva Comarcal del Bloc. Joan Manuel Ferrer serà Secretari Comarcal. Marta Escudero i Vicent Coll, nous consellers nacionals

993
sdr

Diumenge 10 de juliol al Saló Gòtic de Benicarló va tindre lloc el congrés comarcal del Bloc Maestrat-Ports. En aquest congrés es va renovar l’executiva, i a més es van triar les 2 persones que representaran la nostra comarca al Consell Nacional del Bloc.

El benicarlando Joan Manuel Ferrer va resultar reelegit com a Secretari Comarcal, i va presentar.un.equip de treball totalment renovat, integrat per Jordi Moliner, Anna Calvo, Maria Sorlí, Sergi Blasco, Domingo Tolós i Marta Escudero.

Després de presentar el seu informe de gestió, informe que va ser aprovat per unanimitat, Ferrer va explicar els motius de per què es tornava a presentar al càrrec, al·legant al bon treball que s’havia fet a la comarca en els últims 4 anys, assenyalant que “a pobles com a Benicarló, Vinaròs o La Jana hem passat d’estar a l’oposició a estar al govern, i sobretot és destacable el cas de La Jana on l’alcalde és del Bloc”. Però Ferrer també va voler ser crític en algunes decissions que s’havien pres des de València sense haver tingut en compte la veu de la militància “ara més que mai és necessari fer un Bloc més fort per tal d’així poder aconseguir un Compromís més fort. Per això hem de partir de la base del nacionalisme progressista valencià, que és la nostra essència i que sembla que hem perdut en els últims temps, on ens hem diluït en pactes que si bé a nivell de resultats electorals han sigut bons, sí que és cert que a gran part de la nostra militància no han sentat bé del tot, creant descontent en alguns col·lectius”.

Ferrer va acabar la seua intervenció explicant el per què de la renovació de la seua executiva: “precisament perquè necessitem un Bloc més fort, amb un caràcter més valencianista, he decidit renovar el meu equip, integrant a gent de pràcticament tots els col·lectius, gent que anteposa les seues idees i conviccions per davant de tot, i estic segur que ho aconseguirem”.

Per altra banda Marta Escudero, regidora i segona tinent d’alcalde a Benicarló i portaveu del gurp municipal Compromís-Esquerra Republicana del País Valencià i Vicent Coll, Secretari Local de Compromís Benicarló van ser les 2 persones més votades per a ser consellers nacionals i per tant passaran a formar part d’aquest òrgan de representació juntament amb el mateix Ferrer. Així Ferrer va assenyalar al respecte que “és un orgull per a la nostra ciutat que els 3 representants de la comarca al Consell Nacional del Bloc, tant jo, com Marta Escudero com Vicent Coll siguem benicarlandos”.

Cal assenyalar que el Bloc és el.partit majoritari dins de Compromís, i que en concret a la nostra comarca representa el 82% del total de la militància de la coalició, mentre que els adherits a Gent de Compromís són el 12%, i els afiliats a Iniciativa i als Verds representen només un 5% i un 1% respectivament.

 

NOVA EXECUTIVA COMARCAL BLOC MAESTRAT-PORTS:

  • Joan Manuel Ferrer, Secretari Comarcal
  • Jordi Moliner, Secretari d’Organització
  • Sergi Blasco, Secretari de Finances
  • Marta Escudero, Secretària d’Acció Electoral i Implantació
  • Domingo Tolós, Secretari de Política Municipal i Institucional
  • Anna Calvo, Secretària de Comunicació
  • Maria Sorlí, Secretària de Sectorials

 

Més informació, Joan Manuel Ferrer, 629 28 54 99