EL MONÒLEG DE GEMA

EL MONÒLEG DE GEMA

1661

GEMA FALCÓ SUÁREZ

Aquesta vegada sí que és un monòleg perquè porto parlant sola des que vaig conèixer el resultat de les eleccions, que ningú sembla entendre, no obstant això pot ser és més fàcil del que pareix o del que ens volen fer creure.

El PP puja perquè uneix als vots que ja havia aconseguit en el 2015 als vots dels electors que primer ho van fer a Ciutadans i que després de veure l’actuació del seu líder, en les fallides negociacions, va decidir tornar al PP.

Què li ha passat a l’esquerra? No ha complert amb les expectatives creades. Les enquestes, aquestes que ens costen milers i milers d’euros, la feien tan guanyadora que fins i tot importem d’Itàlia la paraula “sorpasso” per definir la gran remuntada. Doncs bé, van aconseguir que la gent de dretes sortís a votar perquè venia el llop i els de esquerres es quedessin en el sofà esperant la gran nit electoral del canvi.

Particularment Podem ha pagat l’actitut una miqueta “histriónica” de la seva cúpula i el PSOE, la falta de connexió amb la gent jove ja que el veuen “vintage”. No obstant dit tot això, penso que ens falta molt per ser uns veritables demòcrates, no hi ha xarxa social on els insults d’un bàndol a un altre no siguin continus i repetitius, quina pena em dóna i què poc crítics amb nosaltres mateixos som, sempre la culpa és de l’altre… Mentre seguim actuant així, el nostre país no avançarà.

No hauran terceres eleccions és en l’única cosa que sembla que hagin pactat però veurem si algú no trenca la corda perquè actituds negociadores no s’aprecien, temps tenen, ara és estiu, fa calor i es necessiten les vacances. Nosaltres som uns privilegiats, no necessitem les vacances per poder anar a la platja, acabem de treballar i en dos minuts gaudim, sense haver d’agafar cotxe, de la nostra mar, quants pagarien per aquest petit gran plaer. Feliç estiu