11 ROTONDES I DOBLE RATLLA CONTINUA EN 66 KM., ENTREBANCS PER CIRCULAR...

11 ROTONDES I DOBLE RATLLA CONTINUA EN 66 KM., ENTREBANCS PER CIRCULAR PER LA N-340.

1057

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS MIGJORN

Primer el Castor i ara Rotondes. Aquestes són les úniques inversions que ens mereixem?. No tenim dret a res més?. Els territoris del sud de Catalunya i del nord del País Valencià oblidats pels centralismes capitalins, tenim altres tipus de mancances, però des de Madrid, el PP, amb el vist i plau del govern de la Generalitat Catalana i la nul·la manifestació de la de València, doncs no està en la seua demarcació, ens imposen aquesta barrabassada. Que volen aquesta gent, que pretenen amb aquestes mesures?. Si bé que ens ho pensem però, no ho direm, direm sols el que és sabut: a partir del riu Sènia en direcció Barcelona volen fer 11 rotondes unint-les amb doble ratlla continua. Tot i que com diem les faran en territori català, no ens podem oblidar que les tenim tant sols en sortir de casa. Dues de fetes, cinc licitades i la resta en cartera amb els plànols fets. Inversió de més de DOS MILIONS D’EUROS per fer la N-340 més intransitable. Si ja va ben atapeïda ara, a més a més, serà molt lenta, afectant a tot tipus de transports.

Els únics que protestem d’una manera ferma som les Associacions de veïns. Més de 100 talls de carretera porten els companys de les terres de l’Ebre i 43 en portem en la part valenciana. Prop d’un any de manifestacions contínues demanant l’AP-7 GRATUITA JA, per denunciar una carretera de la mort que dia rere dia van incrementant les seues xifres luctuoses. No volem més morts i la solució la tenen, la tenim molt a l’abast. Tampoc volem rotondes. Tot i que en alguns determinats vials són de gran utilitat manifestem que tota aquesta concentració de rotondes està feta amb molta mala baba.

Els veïns de les terres de l’Ebre, Montsià i Baix Maestrat hem demanat anar a Madrid a parlar directament amb el ministeri, volem que els alcaldes de les nostres comarques vinguen amb nosaltres, tant els que estan a la vora de la N-340 com a la resta. Hem de fer un front comú, hem de fer pinya per demanar la gratuïtat de l’AP-7 i la no construcció de les rotondes, han d’oblidar-se de quin partit pertanyen i junts als veïns cridar en be del territori. A tots ens afecta, tots emprem la carretera i els futurs morts poden sortir de qualsevol població.

Demanem unitat d’acció, demanem que ens escolten, demanem inversions si però, inversions en positiu, inversions per facilitar la relació, per millorar les comunicacions, trens de rodalies, millor sanitat, que porten industria, que porten treball…

Este dijous tornarem a tallar la carretera. T’esperem a tu. Vine, ens cal la teua presència.

 

 

MOVIMENT TRANSVERSAL PER UNA AP-7 GRATUITA JA.