Deu finalistes competiran en el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al...

Deu finalistes competiran en el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

831

El proper dilluns 26 de setembre, deu finalistes competiran entre si per demostrar el seu talent en el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs que es farà al Mercat Municipal de la localitat.

Els noms i procedència dels deu establiments finalistes són: La Añada (Madrid), Catering y Eventos del Pirineo (Sardas, Huesca), Diablito (Calvià, Balears), Can Ros (Borriana, Castelló), Hotel HQ la Galería (Burgos), Escuela de Cocina Natural Chef (Migueturra, Ciudad Real), Tancat de Codorniu (Alcanar, Tarragona), Rincón del Marqués (Sevilla), Comer, Beber, Amar (València) y Mitte (Madrid).

Des de la Regidoria de Turisme s’ha destacat el gran nivell de les propostes rebudes, que en aquesta ocasió sumen un total de 31 procedents de tot l’estat espanyol.  El concurs s’iniciarà a les 17:00 hores, amb l’elaboració de les receptes dels participants seleccionats. A les 18:30 hores es degustarà la tapa guanyadora del Tapa Tour 2016 i a les 19:00 hores el jurat realitzarà una valoració dels plats del concurs. Finalment, a les 20:30 hores, es procedirà al lliurament de premis. Aquest any, cal recordar, la presidència del jurat estarà encapçalada per un dels millors cuiners valencians en l’actualitat: el xef Miguel Barrera, qui compta amb una estrella Michelin al seu restaurant Ca’l Paradís