Els agents de la Policia Local de Vinaròs assisteixen a una xerrada...

Els agents de la Policia Local de Vinaròs assisteixen a una xerrada formativa sobre drogodependències

826

El dimecres 19 d’octubre, a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal, els components de la plantilla de la Policia Local de Vinaròs van assistir a una xerrada formativa “Drogodependències. La realitat de les addiccions”, impartida per personal de la Conselleria de Sanitat.  L’objectiu de la mateixa era donar a conèixer la situació actual del consum d’alcohol i altres drogues a la Comunitat Valenciana i la nostra comarca, així com millorar el coneixement de la normativa reguladora en drogodependències i altres trastorns additius.  «La finalitat era conscienciar-nos a tots de l’important que és, en el cas del consum d’alcohol i altres drogues en menors d’edat, la prevenció i l’educació», ha assenyalat Joan Manuel Doménech, intendent principal, cap de la Policia Local.