Diligències judicials a dues dones per un presumpte delicte lleu de furt

Diligències judicials a dues dones per un presumpte delicte lleu de furt

1048

POLICIA LOCAL DE VINARÒS. En la tarda del divendres 30 de desembre, la Policia Local de Vinaròs va instruir diligències judicials per un presumpte delicte lleu de furt contra dues dones que van ser interceptades després d’haver sostret diversos objectes en un establiment de la localitat.

Els fets van tenir lloc sobre les 20:15 hores, quan es va rebre avís d’un possible furt a l’interior d’un establiment comercial de la Plaça Constitució, informant que dues dones d’ètnia gitana, que anaven amb un carret de bebè, havien sostret diversos objectes de l’establiment, facilitant la descripció de les possibles autores.

Amb aquesta informació els agents policials van interceptar passats escassos minuts a les suposades autores dels fets al carrer Ramón Llull, els qui portaven damunt parteix del material sostret i part del mateix amagat en el carret del bebè que portaven. El valor dels objectes sostrets ascendeix a més de 120€.

Les autores del furt, de 29 i 20 anys, van ser conduïdes pels agents fins a la reguarda policial, on es van instruir les diligències judicials per un presumpte delicte lleu de furt, sent informades dels drets en qualitat d’investigades i ambdues van quedar citades per a un judici immediat per delicte lleu davant el jutjat de guàrdia de Vinaròs.